Mirë se vini në të ardhmen njerëz, bëhuni gati të ndiheni të padobishëm. Toshiba prezantoi një robot të ri në panairin CES 2015 në Las Vegas, i cili mund t’ju vjedhë punën një ditë.

Roboti quhet Chihira Aico dhe është shumë i ngjashëm me një njeri. Chihira Aico mund të punojë si asistente profesionale e shëndetësisë, do të ndihmojë të vjetrit ose personat me aftësi të kufizuar. Kompania pretendon se ky robot Android është shumë i ngjashëm me një qenie njerëzore si nga pamja ashtu edhe nga mënyra se si sillet dhe lëviz trupin. Roboti këndon shumë mirë edhe këngët e John Denver

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Ka5diu53aQE?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]