WhatsApp ka përjetuar probleme siç raportohet në disa vende të botës. Si aplikacioni ashtu edhe WhatsApp Web janë prekur, duke rikonfirmuar se është një problem serioz që ka prekur të gjithë shërbimin.

Në Twitter tashmë ka shumë raportime nga italianë që nuk janë në gjendje të përdorin aplikacionin e mesazheve, por pikërisht nga rrjeti social i Musk rezulton se edhe vende të tjera po përjetojnë probleme, siç është Shqipëria. Të njëjtat llogari Downdetector nga vende të ndryshme po postojnë në Twitter për problemet e aplikacionit të mesazheve, duke konfirmuar se kemi të bëjmë me një problem të përhapur.

Raportet vijnë edhe nga vende si India, Pakistani, SHBA, Britania e Madhe e shumë të tjera. Hashtagu #WhatsAppdown po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar në Twitter, duke konfirmuar përhapjen e problemit. Por me sa duket Whatsapp Web është rregulluar dhe funksionimi ka vijuar normalisht.

Artikulli paraprakME 30 MINUTA VONESË, NIS TAKIMI I KURTIT ME NDËRMJETËSIT ESCOBAR DHE LAJÇAK
Artikulli tjetërSHTYPI I DITËS 6 QERSHOR 2023