Goditet një tjetër rrjet i prostitucionit online në kryeqytet. Finalizimi i operacionit të koduar “Chat Line 4” ka çuar në pranga dy persona, ndërsa janë proceduar penalisht 7 të tjerë për veprën penale “Shfrytëzimi i Prostitucionit” dhe “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” .