Dy te rinj, një vajzë dhe një djalë kanë tentuar të grabisin një argjendari në qendër të qytetit të Shkodrës.

Ata kanë hyrë në dyqan të paarmatosur dhe i kanë hedhur pronarit spraj paralizues, duke tentuar ta neutralizonin e më pas kanë tentuar të vjedhin.

Pronari ka rezistuar duke u përleshur me ta dhe ka bllokuar dyert. Kalimtarët kanë njoftuar policinë të cilët kanë ardhur në moment duke bërë edhe arrestimin e të rinjve.