Këngëtarja Çiljeta Xhilaga ka vendosur te ndryshoj pamje .Dhe kësaj radhe ajo ka bere një ndryshim drastik ne bionde te theksuar dhe me model prerje.

Çiljeta ka postuar fotot e saj ne rrjetet sociale per te marr edhe mendimin e fansave per ndryshime e saj