AGJENCITË TURISTIKE: SHUMICA, PUSHIME TË PAORGANIZUARA
Prej krizes se pergjithshme ekonomike, duket se jane prekur edhe agjencite e ndryshme turistike. Kete vit ndryshe nga vitet e tjera ka pasur tendence te rritjes se cmimeve per udhetime, ne po te njejten periudhe te vitit krahasuar me nje vit me pare.

Nje fakt te tille e pohon edhe administratorja e nje prej agjencive turisatike ne Shkoder, Sabina Rexha.Qytetaret shkodrane jane te prirur te udhetojne kryesisht me familje dhe rreth 30 % e tyre udhetojne me agjenci. Vendet me te preferuara mbeten ato te lindjes si psh .Turqia, sepse sherbimi qe ofrojne eshte me ekonomik, ndryshe nga sherbimet qe ofrohen ne vendet e perendimit, te cilat jane sigurisht cilesore, por me cmime me te larta:Me tej Rexha shtoi se kete vit ka pasur edhe kerkesa per udhetime ne rivieren shqiptare si dhe drejt vendeve malore si Thethi dhe Razma, duke promovuar keshtu edhe turizmin ne vendin tone.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/al9dm6iNNmU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFEMRA, VLLAZNIA SURPRIZON SËRISH
Artikulli tjetërPOLICIA BASHKIAKE “HARRON” TROTUARET