Kryetari i Partise Demokratike te Shkodres ka folur per viziten e kryeministrit Rama nje dite me pare ne Shkoder. Cobaj gjate fjales se tij u shpreh se kryeministri erdhi si nje mik i paftuar ne Shkoder, nen masa te rrepta siguria dhe kerkoje nje ndjese qe nuk i sherben askujt.

Nga ana tjeter, gjate mbledhjes se zhvilluar ne PD-ne e Shkodres, Cobaj ka ftuar te gjithe qytetaret qe te marrin pjese ne protesten e 17 dhjetorit para parlamentit.