Coldplay është në punë e siper per albumin e tyre të shtatë informacion ky I zbuluar nga vete grupi te enjten , dhe ka të ngjarë të jetë albumi i fundit i tyre .

“Është albumi ynë i shtatë , dhe mënyrën se si ne shikojmë në të eshte shume e rendesishme , kjo është si libri fundit Harry Potter ose diçka të tillë “, tha Martin pjestar I grupit . “
Nuk do të thotë se nuk mund të jetë tjetër gjë një ditë , por ky është përfundimi i diçkaje . “
Ai shtoi , “Unë duhet të mendoj për atë si gjëja e fundit që ne jemi duke bërë. Përndryshe , ne nuk do të vënë çdo gjë në të. “

Artikulli paraprakArti i gatimit ja 10 ide per te lehtesuar pergatitjen e tyre
Artikulli tjetërKOSOVA NË OKB, THAÇI: DREJT KONSOLIDIMIT