Biznesi behet pale me pushtetin vendor, ne kryqytet. Dhe ne kete partneritet te ngushte nuk mund te mungonte edhe Colosseo Construksion, e cila eshte bere pjese e nje investimi te perbashket mes biznesesh te tjera dhe Bashkise se Tiranes, ne rikonstruksionin e kopeshtit Nr.36, Shkuma e Detit.

Nje investim bashkekohor dhe qe ploteson te gjitha standartet. Ne ceremonine e inagurimit te perfundimit te punimeve ka qene edhe Kryetari I Bashkise Tirane, Erion Veliaj, I cili inspektoi nga afer godinnene duke uruar edhe femijet me rastin e festave te fundvitit, nderkohe qe nga ana tjeter vleresoi kontributin e biznesit ne kete investim. Ky partneritet I ngushte vjen me nje mision te vetem, ate te krijimit te kushteve sa me te pershtatshme per femijet nderkohe qe ky investim, do te jete pjese edhe emisionit Living ne ekranin e Star Plus Tv. Colosseo Construksion, operon ne Tirane dhe Shkoder ne fushen e ndertimit, duke u bere pjese e shume inisitivave jo vetem private por edhe publike.