Katër prej këngëtarëve të talentuar të Shkodrës, natën e ndërrimit të viteve, me 31 dhjetor do të jenë në hotel Colosseo për të festuar bashkë me qytetarët që do të zgjedhin këtë mjedis.

Emra si Orjeta Kelaj dhe Aleksandër Tuka të cilët kanë edhe eksperienca të mëparshme tregojnë se hotel Colosseo është zgjedhja e duhur.Po ashtu pjesë e festës së madhe në natën e ndërrimit të viteve në hotel Colosseu janë edhe këngëtarët e ri me perspektivë si Ilsi Ademi e Jozfina Simoni.Prenotimet mund të bëhen pranë hotel Coloesso por edhe përmes numrit të telefonit për të kaluar një natë të gëzueshme dhe të paharrueshme me familjet, të afërmit apo miqtë tuaj.