Virozat dhe COVID vijojnë të jenë prezent në Lezhë.Numri i përsonave të prekur që kërkojnë ndihmë mjekësore në spital është i konsiderueshem, por fatmiresisht nuk ka patur raste të rënda dhe situata po përballohet me sukses.Diçka e tillë bëhet e ditur nga mjeku infeksionit në Spitalin Rajonal të Lezhës Martin Marku, sipas të cilit rastet e covidit kanë qenë në formen e gripit.

Rastet e shtuara me viroza gripale dhe COVID kanë qenë prezente që prej fillimit të muajit dhjetor të vitit që lam pas dhe arriten pikun në 15 ditësishin e dytë të muajit janar.Për të përballuar fluksin në rritje të pacienteve Spitali Rajonal i Lezhës, vijon të jetë në gatishmeri për tju përgjigjur çdo situatë që mund të krijohet.

Artikulli paraprakKAOS NË GJERMANI, MBI 25 PUNONJËS TË SIGURISË NË AEROPORT NË GREVË, PEZULLOHEN MIJËRA FLUTURIME
Artikulli tjetërURA E VJETËR MBI LUMIN MAT RREZIKON SHËMBJEN