Paradat e karnavaleve në Rio de Zhaneiro dhe Sao Paulo në Brazil, të planifikuara për në shkurt, janë shtyrë për në prill për shkak të pandemisë Covid.

“Komunat e Rios dhe São Paulos kanë vendosur të shtyjnë paradat e shkollave samba për shkak të situatës aktuale të pandemisë në Brazil dhe nevojës për të ruajtur jetët”, thuhet në një deklaratë.