Pavarësisht se Antonela ka deklaruar se nuk ka “tërheqje” ndaj tij, duket se gjërat me Claudion po “ngrohen”.

Së fundmi ata janë bërë protagonist me një puthje. Në fakt, ka qenë Donaldi që  i ka kërkuar Claudios të puthë Antonelën në faqe.

“Shko puthe pak në faqe Antonelën,një puthje në faqe nuk është asgjë”,- i tha Donaldi.

Edhe pse Antonela nuk donte, ai u çua dhe e puthi, duke shkrirë kështu “akujt mes tyre”.