Këngëtarja e njohur Dafina Zeqiri ka kohë që është në një lidhje.

Duffy shpesh publikon video dhe fotografi në Snapchat me të dashurin e saj të ri, i cili nuk është shqiptar. Dafina madje para disa kohësh ka shkuar te ai në Porto Rico. Sot ajo ka vendosur që për herë të parë të tregojë publikisht dashurinë e saj për Shën Valentin, duke publikuar një fotografi me të dashurin në Instagram.