HOUSTON, TEXAS - NOVEMBER 05: Travis Scott performs onstage during the third annual Astroworld Festival at NRG Park on November 05, 2021 in Houston, Texas. (Photo by Rick Kern/Getty Images)

Travis Scott është përballur me akuza pas ngjarjes së rëndë që ndodhi në festivalin Astroworld pasi humbën jetën tetë persona dhe u plagosën shumë të tjerë. Pavarësisht situatës kaotike që u krijua, u përfol se reperi ndaloi së performuari rreth 40 minuta më vonë.

Por avokati i Scott tha se reperi e ndërpreu performancën kur vuri re fansat në telashe dhe mbante një kufje gjatë koncertit, duke bërë që të mos kuptonte se çfarë po ndodhte. Mirëpo, nga pamjet e reja që janë publikuar së fundmi, Scott duket se e kishte ndërprerë performancën për të ndihmuar një fans.