BRAHUSHA DHE HAKA, KANDIDATURAT E MUNDSHME? Kur na ndajne edhe pak dite nga nisja e vitit te ri shkollor 2014-2015, ne Shkoder kete vit nuk do te kete urim nga titullari I insitucionit te arsimit per nxenesit e shkollave, apo per ato qe do te ulen per here te pare ne bankat e dijes. Doreheqja e drejtores se arsimit Erjeta Lacej, ka lene vakant postin e titullarit te ketij institucioni edhe pse arsimi ne kete periudhe te vitit eshte ne ditet me te vrullshme te tij sa I takon pergatitjeve qe gjithcka te jete ne kushte optimale ne 15 shtator.

Ne drejtorine Arasimore te Shkodres askush nuk jep nje pergjgigje se kush do te jete pasardhesi I zonjes Lacej , e cila per 10 muaj ishte  numri 1 I arsimit parauniversitar ne Shkoder. Megjithate burime prane ministrise se arsimit bejne me dije se emri I titullarit te ketij institucioni do te behet publik brenda dates 20 shtator.
Burimet bejne me dije se per momentin jane dy kandidatura te cilat perfliten per titular te drejtorise arsimore rajonale ne Shkoder, dhe ato jane Albri BRahusha dhe Aferdita Haka, emra te cilet kane te depozituar dokumentacionin prane organeve te arsimir, por qe po shqyrtohen nga instancat kompetente per te percaktuar edhe titullarin e arsimit ne Shkoder, por qe perpara pritet ti prese nje sfide e madhe, ajo e reformimit te plote te ketij sisitemit ne Qarkun e Shkodres, reforma te cilat priten te prekin mesues dhe drejtues shkollash ne Qarkun e Shkodres.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/iWLb1hQxWBI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak11 SHTATOR, 13 VJET MË PAS
Artikulli tjetërVLLAZNIA DËNON DHUNËN NË STADIUM