PROVIMET E MATURËS DHE LIRIMIT U MBYLLËN ME SUKSES .

Proçesi i matures shteterore tashme ka perfunduar dhe jemi ne fazat e plotesimit te formularit a2 gjithashtu edhe nxenesit e klasave te nenta I jane nenshtruar provimit te lirimit dhe jane njohur me rezultatet nderkohe  drejtoresha e DAR Shkoder ka treguar per star + per te dy proceset e zhvilluara, rezultatet dhe pritshmerite
Lacej ka treguar se Dar po vijon me aplikimin e disa projekteve ne funksion te permiresimit te mesimdhenies dhe nxenies se nxenesve
DAR po udhezon nxenesit e 9 vjecares drejt arsimit professional si nje perzgjedhje e frytshme per te ardhmen e tyre dhe njekohesisht punesimin, po njekohesisht po udhezon maturnatet qe do ndjekin arsimin e larte drejt degeve te cilat kane me shume mundesi punesimi dhe duke perjashtuar deget e mpipopulluara si juridku apo ekonomiku. Nderkohe ne vazhden e ketyre ndryshimeve ne sistemin arsimor dar Shkoder po aplikon ne dy shkolla te qarkut projekte pilot per te ndryshuar metodat e mesimdhenies dhe nxenies ne kuader te permiresimit te rezultateve te nxenesve.

Artikulli paraprakEUROPA LEAGUE, FLAMURTARI E LAÇI NUK E NISIN MIRË
Artikulli tjetërRAPORTIMI I RREMË I RT, DORËHIQET GAZETARJA