Victoria Beckham sërish ka shprehur admirim për bashkëshortin e saj David Beckham.

Ajo në Instagram e ka postuar një fotografi të tij dhe e ka shoqëruar me shkrimin: “Jemi shumë krenarë me ty për pranimin e çmimit të lidershipit humanitar nga UNICEF. Ti je inspirim për shumë njerëz me punën e mrekullueshme që bën. Të duam shumë, Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz dhe Harper“. Edhe pse David është larguar nga futbolli kohë më parë, ai është ende mjaft aktiv me kampanja të ndryshme, dhe po ashtu i kërkuar nga kompanitë e modës anembanë botës për të qenë fytyra reklamuese e brendeve të tyre,

Artikulli paraprakNJË BASHKIM INTERESANT I KUZHINËS SHQIPTARE NË SYTË E BOTËS
Artikulli tjetërSINDIKATAT BASHKE PËR ARSIMIN NE SHKODËR