AMBASADORJA HOLLANDEZE VIZITË NË KËSHILLIN E QARKUT SHKODËR. Kryetari I keshillit te qarkut Shkoder Maxhid Cungu ka pritur në një takim kortezie Ambasadoren e Mbretërisë së Hollandës,Dewi Van de Weerd. Gjatë takimit, Ambasadorja Van de Weerd u shpreh optimiste lidhur me zhvillimet që po ndodhin në Shkoder dhe seriozitetin e dëshmuar për realizimin e reformave në turizem ndersa vleresoi perfshirjen e femrave ne poltike sic eshte gara mes 2 kandidateve per zgjedhjet lokale.

Cungu e ka njohur Ambasadoren Van de Weerd me ecurinë e reformave të ndërmarra deri më tani nga nga administrate vendore ne projektet e mobilitetit dhe levizjes me bizikleta apo pikat e bashkpunimit me shtetin hollandez ne sektore te ndryshme kulturore dhe adiministrative. Ambasadorja De weerd u shpreh se shkodra ka nje kapacitet te madh per zhvillimTeksa vuri ne dukje se ka nje rritje interesi per turizem ne qytetin e shkodres. Ambasadorja gjate bisedes me Kryetarin Maxhid Cungu e cilesoi nje vlere dhe historike fototeken Marubi e cila tregon kulturen e hershme te qytetit te shkodres.

Artikulli paraprakSUKAJ I GATSHËM PËR RIKTHIMIN, PREMTON NË “STAR SPORT”
Artikulli tjetërZGJEDHJET, PËRFAQËSIMI I GRAVE NË POLITIKË