KETI BAZHDARI DHE VOLTANA ADEMI PARASHTROJNË IDETË E TYRE PËR ZHVILLIM. Nuk ndodh shpesh qe dy candidate ne Shkoder te ballafaqohen, por duket se keto zgjedhje nxjerrin ne pah me shume se asnjehere tjeter civilizim. Dy kandidatet Keti Bazhdari dhe Voltana Ademi kane qene pjese e debatit per rininë ne nje aktivitet te organizuar ne Hotel Colosseo.

Por nga ana tjetër, dy kandidatet nuk kanë lënë mënjanë edhe politikën qëndrore. Por nga ana tjetër, pavaresisht diskutimeve dhe ideve te hedhura, dy kandidatet Keti Bazhdari dhe Voltana Ademi kane nenshkruar edhe nje marreveshje te ofruar nga bordi rinor, ne te cilen dy kandidatet do te jene te detyruara zbatimin e marreveshjes per plotesimin e kerkesave te rinise shkodrane. Ne fund, dy kandidatet pervec shtrengimit te duarve dhane edhe nje mesazh.

Artikulli paraprakVLLAZNIA E MBYLL ME HUMBJE SEZONIN 2014-2015
Artikulli tjetërDEKLARATA E PALOKËS, REAGON POLICIA E SHTETIT