BANORËT REFUZOJNË VENDIMIN: PËRFITOJMË NGA FALJA E QEVERISË. Ne fshatin konaj, OSHEE eshte perqendruar ne aksionin per prerjen e debitoreve ne kete zone. Vete banoret, ne lidhje me këto aksione I cilësojnë ato sit e padrejta sepse si zone e përmbytur ky fshat përfiton nga amnistia e qeverise.

Por gjate ketij aksioni eshte shoqeruar ne policine e Shkodres, edhe kryetari I fshatit Konaj, nderkohe qe banoret kane nje apel te qarte ndaj qeverise dhe oshee, qe keto aksioni te mos jene politike