TEMPERATURAT FILLOJNË RRITJEN VETËM PËR PAK DITË .Akset rrugorë nacionale në ditën e tretë të vitit 2015 janë të kalueshme dhe pa probleme në shumicën e tyre, ndërsa problematike situate mbetet në rrugët dytësore dhe ato lidhëse me komunat e thella malore ku rekomandohet përdorimi i zinxhirëve.

Autoriteti Shtetëror i Rrugëve bën me dije se akset rrugore janë të gjitha të kalueshme.Situata nën kontroll paraqitet dhe në qarkun e Kukësit përfshin dhe rrugën e kombit ku kalimi i mjeteve kryhet pa zinxhirë.Borë pastruesit janë të pranishëm në Qaf Mali dhe qaf buall bënë me dije ASHR ku veç pastrimit të akseve në qarkun e Dibrës po punohet dhe me hedhjen e kripës. Temperaturat te cilat kane nisur rritjen, kane ndikuar pozitivisht ne permiresimin e situates nga Debora, e cila ka nisur shkrirjen e saj, por duket se kjo situate do te zgjese vetem pak dite, pasi duke nisur nga e hena, temperaturat do te ulen serish duke na rikthyer ngricat por edhe reshjet e deborës

Artikulli paraprakSHPEND AHMETI, KRYETARI I “BOTËS”
Artikulli tjetërSHKODRA GJATË 2014-tës