AUTORITETI RRUGOR I VERIUT NJFTON SE ËSHTË NDËRHYRË NË SINJALISTIKËN RRUGORE. Autoriteti Rrugor i Veriut siguron se jan marre te gjitha masat per sezonin turistik ne menyre qe rruget nen administrimin e kesaj ndermarrje te jene te kompletuara me sinjalistike rrugore, problem I cili del ne pah sidimos ne periudhen e veres ku fluksi i automjeteve eshte gjithmone i madh dhe aksidentet jane perhere te pranishme.

Pavaresisht se Autoriteti Rrugor I Veriut eshte nje ndermarrje mirembajtje ajo here pas here ka realizuar nderyrhje ne permiresimin e infrastructures.Pervec monitorimit te akseve autoriteti rrugor po inspekton punimet e rruges Bardhaj-Postribe , investimi i ketij segmenti qe nis nga mbikalimi i trenit dhe perfundon ne komunen Postribe me nje shifer prej 4 milion dollaresh.

Artikulli paraprakITALI, 1 MILION PRODUKTE TË FALSIFIKUARA “MADE IN ALBANIA”
Artikulli tjetërBASHKËJETESA ME LINJËN E TENSIONIT TË LARTË