DREJTORI I VERIUT: FIRMAT DUHET TË ZBATOJNË KONTRATAT, NDRYSHE GJOBITEN.Pas më shumë se një muaji nga takimi i autoritetit rrugor me firmat e kontraktuara për të mirëmbajtur rrugët e veriut, drejtori rajonal Nikolin Dedvukaj

thotë se i është paraprirë stinës së dimrit dhe firmat kanë marrë masat për akset rrugore sipas kontratave.Sipas Dedvukaj ka disa firma që ende nuk zbatojnë krejtësisht kontratat gjë e cila mund të sjellë ndëshkime.Shpesh në rastet e reshjeve të shiut dhe borës, rrugët e veriut kanë patur probleme ndër vite. Kësaj here i është paraprirë me takime dhe masa më të rrepta për të patur një mirëmbajtje sa më të mirë të akseve rrugore.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/c_EsytOS0Wg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRESHJET, LEZHA RREZIKON SËRISH
Artikulli tjetërGJUHA E HUAJ, E DETYRUESHME NË 9-VJEÇARET