Disa lagje te qytetit te Shkodres kane probleme me furnizimin me energji elektrike pasi ajo eshte nderprere.

Shkak per kete ehte bere nje defekt ne nenstacionin elektrik Shkodra 1 i cili mendohet te jete shkaktuar nga problemet motit, era e forte dhe reshjet e shumta te shiut.Burime nga OSSHEE pohojne se po punohet per riparimin e defektit dhe rikthimit e energjise elektrike