AKTIVITET I ORGANIZUAR NGA STUDENTËT DHE PEDAGOGU QAMIL GJYREZI. “Muzika dhe semiotika” është tema që u prezantua nga dega e psikologjisë në universitetin “Luigj Gurakuqi”. Ky prezantim u realizua nga profesor Qamil Gjyrezi dhe studentët e psikologjisë. Pjesë e temës “Muzika dhe Semiotika” ishin student dhe pedagog të fakultetit të shkencave shoqërore të universitetit të Shkodrës.

Edhe studentët e degës së psikologjisë folën për disa nën temë të prezantimit “Muzika dhe Semiotika.Gjatë këtij prezantimi u fol edhe për psikolinguistikën, “performancë, gjuha pre-verbale”, “bio-muzikën” dhe “hyrje në semiotikë”.

Artikulli paraprakJA PROJEKTI IM PËR LUMIN BUNA
Artikulli tjetërAKREDITIMI I UNIVERSITETIT TË SHKODRËS