Falënderon qytetaret dhe forcat e policisë për kapjen e autorit te vrasjes se dy turisteve Çek. Do hetohet tha Çako mbi ngjarjen nëse ka bashkëpunëtore dhe pse autorit I krimit gjendej I lire duke qene se ka kryer edhe një krim te mëparshm.

Drejtori Çako tha se do shtohen masat e sigurisë ne zonën turistike te Dukagjinit dhe se qytetaret por edhe turistet duhet te ndjehen te sigurte.

Artikulli paraprakMBERRIN NE KOMISARIATIN E SHKODRES AUTORI I VRASJES
Artikulli tjetër20 VJEÇARI MJAÇAJ PRANON KRIMIN PARA HETUESVE