Dell njoftoi sot se ka arritur marrëveshje për ta blerë gjigantin e cloud-computing, EMC për 67 miliardë dollarë që e bën këtë blerjen më të madhe në historinë e industrisë së teknologjisë.

Sipas Dell thuhet se është me rëndësi të kuptohet se kompania po merr hapa të mëdhenj në një kohë kur shumë firma të teknologjisë më të vjetra dhe të tilla si Heëlett-Packard bien poshtë dhe janë duke u bërë më të vogla. I njohur tradicionalisht si një biznes i kompjuterëve personal, Dell ka vendosur më së fundi ti ngirs ambiciet e saj në botën e biznesit dhe të teknologjisë së lartë dhe ta portretizojë veten si një ofrues i të gjitha-shërbimeve-në-një.

Artikulli paraprakSUKSESI I KOMBËTARES
Artikulli tjetërSHQIPTARET NE ITALI, SOT FAKTOR, JO KALIMTAR