Dëmshpërblimet e permbytjeve në nënshkodër kane ngjallur replica mes përfaqesuesve të opozitës dhe të mazhorancës në Kuvendin e Shqiperise.

Ka qene ministria e mbrojtjes, Olta Xhacka e cila nga foltorja e kuvendit, I ka kujtuar deputeteve demshperblimin e te permbyturve në vitin 2015-te. Por I menjehershem ka qene reagimi I deputetes Izmira Ulqinaku, e cila eshte shprehur se kjo eshte nje genjeshter e plote.

Banoret e prekur nga permbytjet ende sot kerkojne demshperblimet e permbytjeve te vitit 2010-2011, per te cilin ka nje vendim qeverie