Banoret e nenshkodres i jane drejtuar me nje shkrese zyrtare bashkise shkoder prefektures dhe keshillit te qarkut Qe brenda kesaj jave.

Te zhvillojne nje takim ku tiu bejne transparente gjith procesin dhe vleren e plote te demshperblimeve. Perfaqesuesi I banoreve paulin mjacaj kerkon nga instiucionet vendore te jene ne krah te banoreve te nenshkodres pasi kerkesat e tyre jane ligjore dhe se banoreve te nenshkodres duhet tju jepet demshperblimi i plote. Perfaqesuesit e banorve te nenshkodres thone se cdo gje qe kerkojne eshte ligjore dhe nese institucionet nuk do te reagojne ata paralaerojne deri ne protesta te dhunshme. Prej nje viti e gjysem banooret e nenshkodres kerkojne qe te demshperblehen per demet e shkaktuara nga permbytjetet e vitit 2010 -2011 gje per te cilen kane zhvilluar edhe protesta te njepasnjeshme. Jane 50 mije banore te ketyre zonave qe jane demtuar rende ne banesa, biznese, bujqesi dhe blektori ndaj per kete ata kerkojne demshperblimin e plote te tyre.

Artikulli paraprakKRYEBASHKIAKJA ADEMI INSPEKTON PUNIMET NE INFRASTRUKTURË
Artikulli tjetërZGJEDHJET NË UNIVERSITETIN E SHKODRËS, PROÇESI DREJT FUNDIT