3 rrugë të qytetit të Shkodrës kanë re pre e dëmtimeve të ndriçuesve rrugore. Demtimi është realizuar ende nga persona të paidentifikuar ndërkohë që bashkia Shkodër ka marrë masat për riparimin e këtyre dëmtimeve të cilat konsistojnë në vjedhjen e kabllit të furnizimit me energji elektrike të ndricuesve rrugore. Elsid Sadiku, inxhinier I ndricimit rrugor, në një interviste per mediat ka bere edhe evidentimin e ketyre rasteve.

Rruga “Isuf Sokoli”, zona e Xhabijeve dhe rruga “Brioti”, kanë rënë pre e grabitësve të kabllit të ndricimit rrugore nderkohe qe Bashkia Shkodër ka depozituar cështjen pranë organeve kompetente per ndeshkimin e autoreve dhe venien e tyre para përgjegjësisë.

Artikulli paraprakRREZIKU I SHKATËRRIMIT NË ZONAT ARKEOLOGJIKE
Artikulli tjetërARTIZANËT: INTERESI I TË RINJVE ËSHTË I ULËT