Menjehere pas deklarates se Partise Demokratike dega Shkoder, Star Plus mberriti ne qendren e votimit numer 316 per te verifikuar nga afer procesin e votimit.

Kryetari i kesaj QV Pellumb Kopsaj mohoi te kete shkelje dhe tha se procesi vijon normalisht dhe cdo qytetari i eshte dhene hapesira per te votuar ne fshehtesi te plote dhe konform kodit zgjedhor.Nderkohe pak minuta me vone ka mberritur ne kete qender edhe kryesuesi i listes se PS Ditmir Bushati i cili kerkoi informacion per situaten por nuk ka pranuar te komentoje per mediat.Pavarsisht se PD denoncoi permes Kryetarit Çobaj, ne kete qender nuk vihet re prani e policise.Me vone pritet edhe nje ragim i PS.