PREÇI: KA RRITJE TË TË PREKURVE, PARAQITEN ME VONESË PËR KURIM. Problemi i shendetit mendor me frekuent qe paraqitet tek moshat e reja eshte depresioni.

Problemet sociale qe kane rrethuar shoqerine shqiptare ditet e sotme jane shkaktaret kryesor Tendenca ne rritje e te prekurve me problemet e depresionit ne moshat e reja sipas neuropsikiatrit Preçi lidhet me nivelin e ulet te socializimit te adoleshenteve shqiptare nga ana tjeter me vegjetimin e shumices se tyre ne pamundesi te arritjeve akademike, profesionale dhe jetesore.

[iframe width=”100%” height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/xVA6Sct-gj4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]