DEPUTETËT E QARKUT SHKODËR PASI ZHVILLUAN VIZITA ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT, URUAN BESIMTARËT MUSLIMAN.

DEPUTETI I PS NAMIK KOPLIKU DHE DEPUTETI I LSI AGRON ÇELA DEKLARUAN DUKE SHPRESUAR PËR DITË MË TË MIRA.