Në vizitat zyrtare me rastin e fiter bajramit nuk kanë munguar as disa prej deputetëve të Qarkut Shkodër të cilët kanë bërë edhe urimet e tyre. Deputetja e PD Irma Kopliku uroi fiter bajramin. Një urim me rastin e fiter bajramit dha edhe deputeti i LSI Agron Çela.

Deputetët e dy forcave politikë PD dhe LSI gjatë vizitave të tyre me myftiun e Shkodrës imam Muhamed Sytari shoqëroheshin edhe nga përfaqësues të tjerë të dy partive si dhe disa prej drejtorëve rajonal të Shkodrës.