Statusi i plotë në Facebook i deputetit:

“Duke marrë shkak nga shpifjet dhe spekulimet mediatike,të bëra pas deklaratës time të djeshme, dëshiroj të bëj me dije se : “Si patriot dhe socialist, deklaroj voten time pro Reformes se Drejtesise, sic rekomandohet nga SHBA dhe BE. Prandaj sqarimet e mia te metejshme do t’i bej publike vetem pas 21 korrik 2016, pra pasi te votohet ne Kuvend Reforma e Drejtesise.” Faleminderit”

/ Star Plus TV /