PËR DISA ORË ME RADHË AI KA DËSHMUAR TË GJITHA ATO QË DISPONON PËR SITUATËN.

RRETH ORËS 09:20 TOM DOSHI U PARAQIT NË PROKURORINË E KRIMEVE TË RËNDA PËR TË DHËNË DËSHMINË E TIJ, NË LIDHJE ME DEKLARATAT PUBLIKE PAS PËRJASHTIMIT NGA PARTIA SOCIALISTE PËR NJË ATENTAT TË MUNDSHËM NDAJ TIJ DHE KOLEGUT DEMOKRAT MHILL FUFI. VETË DEPUTETI I LARGUAR SOCIALIST BËRI TË DITUR PËRMES NJË NJOFTIMI NË RRJETET SOCIALE, DUKE THEKSUAR SE DO TË JETË SOT NË PROKURORI PËR TË DHËNË DËSHMINË E TIJ SI DHE PROVAT DHE VIDEOT QË AI PRETENDON SE KA PËR NGJARJEN.

Artikulli paraprakOSBE, SHPREH SHQETËSIMIN PËR PËRKEQËSIMIN E SITUATËS POLITIKE
Artikulli tjetërOPOZITA KËRKON DORËHEQJEN E KRYETARIT TË KUVENDIT ILIR META