Mbledhja e rradhes e Keshillit Bashkiak Shkoder nuk ka mundur te miratoje asnje prej dy pikave te rendit te dites.Kjo per shkak te mungeses se kourumit te nevojshem te keshilltareve, pas largimit te keshilltareve te PS.

Mbledhja ka patur si pike kryesore diskutimin e paketes fiskale e cila solli debate, pyetje e pergjigje nga zyrtaret e bashkise ,verejtje etj.Ne perfundim te dikutimeve,keshilltaret e PS u largun nga salla duke thene se kjo mbledhje eshte farse dhe se administrata e bashkise ka ardhur e papergatitur.Pa largimit te keshilltareve te PS, paketa fiskale kaloi ne votim por nuk i mori votat e duhuara pasi mungonte numri i nevojshem per kete.Me pas u diskutua nje marreveshje me GZI -ne e cila nuk kaloi fare ne votim pasi ne salle nuk ishte numri i duhur i keshilltareve.Mbledhja u shty per nje dite tjeter.