OJF-të NË SHKODËR, FUSHATA SENSIBILIZUESE NDAJ KËTIJ FENOMENI. Pas marshimit në qendër të qytetit te Shkodrës, shoqatat qe mbrojnë te drejtat e grave dhe vajzave kane vijuar edhe gjate kësaj te mërkure aktivitetet sensibilizuese ne kuader te diteve kunder dhunës ndaj grave.

Qendra Rinore Trokitje, ka zgjedhur pedonalen pranë Bashkisë se Shkodrës, per te dhëne mesazhin kundër dhunes ndaj grave. Ndërkohe, shoqata Gruaja tek Gruaja, me vendin te saj ka nje simbolike te vecante, ate te organizimit te ketyre fushateve ne te njejten kohe me vendet e tjera te ballkanit.

Dhuna ndaj grave, eshte nje fenomen qe po rritet cdo dite ne qarkun e Shkodres. Fenomen ky I cili kerkon angazhimin e te gjithe shoqerise per ti then ndal ketij fenomeni.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/WvYE1NCKYmY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPAVARËSIA, FESTON SHKOLLA “PASHKO VASA”
Artikulli tjetërFERMERËT DYNDEN PRANË SIGURIMEVE