Ushtroi dhunë psikologjike ndaj 13 vjeçares procedohet penalisht një 24 vjeçar nga Lezha.

24 vjeçari E.G. ka ushtruar dhune ndaj minorenes dhe për këtë shkak policia ka plotësuar edhe kërkesë padinë për në gjykatë për urdhërin e mbrojtjes ndaj 13 vjeçares. Ndërkohë e mitura ka deklaruar në polici se ka bashkëpunuar me 24 vjacarin me vullnetin e saj