BAZHDARI: EDHE BIZNESET E TJERA TË MBËSHTESIN PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE.Fondacioni “Aleanca Civile drejt Integritetit” i mundësuar nga biznesmenia Keti Bazhdari ka zgjedhur qendren e zhvillimin dhe shkollen “3 dhjetori” per te bere disa dhurata per festat e fundvitit.

Pas qendrës së zhvillimit fondacioni bëri një vizitë edhe tek shkolla “3 dhjetori” për të bërë dhurata për festat e fundvitit.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/wciW0l-bRO8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA DO SHESË LOJTARË TË AKADEMISË
Artikulli tjetërKISHA UNGJILLORE, URON KRISHTLINDJEN