KAFTALLI: SHPRESOJMË QË KJO TRADITË TË VAZHDOJË NË VITET E ARDHSHME. Rreth 180 femije te ciklit 9-vjecar ne shkollen e muzikes kane marre dhurata me rastin e festave te fundvitit nga kisha ungjillore ne bashkepunim me drejtorine e Shkolles Artistike “Prenke Jakova”.

Kaftalli ka treguar se kjo eshte nje ngjarje e vecante dhe e bukur per fmeijet qe e kane pritur me shume gezim per kete arsye shpreson qe kjo tradite te vazhdoje edhe ne vitet e ardhshme pasi femijet punojne e kontribuojne gjithe vitin per jeten artistike te qytetit.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/zTR2W0CBTEg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNIS SHPËRNDARJA E SHPËRBLIMEVE
Artikulli tjetërOSHEE, QENDËR TË RE SHËRBIMI