KRYQI I KUQ SHQIPTAR PËRMES FËMIJËVE PËRÇON MESAZHE SENSIBILIZUESE. Kryqi i kuq shqiptar ka realizuar aktivitetin e pervitshem te sensibilizmit te komunitetit per dhurimin e gjakut me ane te punimeve qe mbartin e percojne mesazhe sensibilizuese per dhurimin e gjakut sin je veprim I cili shpeton jete.

Punimet u realizuan nga nxenesit e shkollave 9-vjecare dhe te mesme te qytetit te Shkodres me pas te gjitha keto punime u ekspozuan ne sallen e bibliotekes “Marin Barleti” per tu vleresuar nga te pranishmit nderkohe punimet me te mira u vleresuan edhe me cmime. Ky lloj aktiviteti synon nxitjen e ndergjegjes per dhurimin e gjakut qe ne moshat e reja.

Artikulli paraprakTË RINJTË NË DITËN E TOKËS TË SENSIBILIZUAR
Artikulli tjetër“CATI YOUTH” NË NISMËN “DHURO NJË LIBËR”