Ku ka më bukur se të nisësh ditën mes librave dhe duke ju bashkuar një nisme të veçantë të studentëve dhe ish studentëve ekselent nëpër botë të Departamentit “Brain Gain”, “Dhuro një libër, ndriço një mendje”.

Librat e dhuruar pasurojnē fondin e bibliotekës “Marin Barleti”, e cila mbetet një prej institucioneve më të rëndësishme të qytetit tonë. Mjediset e saj janë sot një vend takimi që brezat bëjnë me dijen.

Duke i falenderuar studentët anëtar të Departamentit “Brain Gain” dhe Ekselencës në PD, i ftova për të tjera bashkëpunime në të ardhmen pasi të promovosh arsimin dhe kulturën, sot padiskutim është sfida e secilit prej nesh.

Artikulli paraprakNESËR KURORËZIMI I MBRETIT CHARLES, SA DO TË KUSHTOJË DHE KUSH PO PAGUAN PËR TË?
Artikulli tjetërBENET BECI: MIRËNJOHJE DHE RESPEKT PËR DËSHMORËT E ATDHEUT NË KËTË DITË PËRKUJTIMORE