KOSOVA

Kryeministri Avdullah Hoti zotohet se do jetë ai kryenegociator i dialogut Kosovë-Serbi. Ai tha se kështu e përcakton Kushtetuta prandaj që ai do të jetë në krye të negociatave.

Po ashtu ai thotë se në këtë dialog nuk do të bëjë dallime mes SHBA-së dhe BE-së dhe një gabim të tillë nuk ka për ta bërë si kryeministër i Kosovës.