Godina e komunes Vig mnele eshte perfshire nga flaket e me konkretisht zyra e finances. Ngjarja eshte regjistruar rreth ores 18. Dyshohet te jene djegur disa dekumente. Policia ka mberritur ne vendngjarje dhe po heton per kete ngjarje te pazakonte.

Nderkohe drejtues te Bashkise Vau Dejes kane denuar kete akt te shemtuar qe regjistrohet ne kete njesi administrative. Hetimet e para jane perqendruar ne punonjesit e administrates aktuale, pasi pikerisht kjo situate vjen ne momentin kur ish komuna vig mnele duhet ti dorezonte, dokumentacionin qe disponon bashkise Vau Deejs, megjithate nje grup i posacem hetimor eshte ngritur per te zbardhur kete ngjarje te shemtuar ne dem te institucioneve te shtetit shqiptar

Artikulli paraprakISH SHEFI I FNSH BUSHATI: AKSIONI PËR AISHTËN I PASTUDIUAR
Artikulli tjetërSHKODRA E “RRETHUAR” NGA QENTË ENDACAKË