Godina e komunës Vig Mnele është përfshire nga flaket e me konkretisht zyra e financës. Ngjarja është regjistruar rreth orës 18. Dyshohet te jene djegur disa dokumente. Policia ka mbërritur në vendngjarje dhe po heton për këte ngjarje të pazakonte.