Është drejtë përfundimit procesi i digjitalizimit të adresave në bashkinë Shkodër, një proces i nisur që në vitin 2019. 90% e adresave që përfshin bashkia Shkodër kanë kryer këtë proces shprehet Roland Çomo, specialist i adresarit në bashki.

Procesi i digjitalizimit të adresave ka për qëllim regjistrimin e të gjithë objekteve në territorin e Shqipërisw si dhe dhënien e saktë të adresës për çdo qytetarë.

Adresa është një element i rëndësishëm i cili ka mungur në regjistrin kombëtar të gjëndjes civlie të shtetasve që do të shtohet së shpejti me përfundimin e procesit të digjitalizmit në të gjitha bashkitë e Shqipërisë.

 

Artikulli paraprakBASHA PARA MEDIAVE ME 4 MESAZHE PËR QYTETARËT
Artikulli tjetërSHKODËR, PROJEKT PËR TË RINJTË KUNDËR HUMBJEVE USHQIMORE