SHTËPIA E TË MOSHUARVE NË PRITJE TË INVESTIMEVE .Edhe ky dimër duket se do të jete i ftohte për rreth 77 te  moshuarit e shtëpise se te moshuarve ne qytetin e Shkodrës kjo si rrjedhoje e mungesës se ngrohjes ne ambientet e përbashkëta por edhe ne dhoma.Gushta ka treguar se kjo ndodh edhe si pasoje e amortizimit te ambienteve fizike megjithatë pritet nga Bashkia dhe Shërbimi Social Shtetëror qe te ndërhyhet.

 

Kjo ndërtese ka nevoje për rikonstruksionin e çatise e cila shkakton lagështire ne ambientet e brendshme dhe riparime te tjera ne mënyre qe këto ambiente te jene te përshtatshme për jetese po njekohesisht te ngrohta. Megjithatë derisa te bëhen ndërhyrje e riparime te moshuarit janë te detyruar ta kalojnë edhe ketë dimër me vështiresi.

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/zEg_JWzaW-c” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTHAÇI FLET SI MINISTËR I JASHTËM
Artikulli tjetërAKU NIS KONTROLLET PËR FESTA