Ku jemi ne prag te 25 vjetorit te rihapjes se xhamise se plumbit, dhe njeriut simbol qe risolli edhe njehere per te gjithe njerezit, e ne mnyre te vecante per besimtaret muslimane, te drejten per te besuar dhe per te ushtruar lirisht lutjet ndfaj ziotit, vijne nder mend porosite, qe Haxhi Hafiz Sabri Koçi.

Prijesi islam qe 25 vite me pare, do te rikthente ne xhamine e plumbit, shpresen dhe te drejten e ushtrimit te fese ne vend. Mesazhe te qarta, por edhe porosi ndaj brezit te ri, porosi ndaj gjithsecilit nga ne, porosi dhe vepra te cilat duhet te jene te vlefshme per komunitetin.